Ben zo blij met mijn nieuwe Zinda pump

Ik heb voor mijn verjaardag nieuwe schoenen gekregen, niet zomaar schoenen, nee een echte Zinda pump. Ik heb me laten vertellen dat deze naam ook wel een vitale vrouw voor het leven betekend. Ik was ook smoor verliefd om mijn nieuwe schoenen, schoenen die ik altijd al wilde hebben, maar waarvan ik nooit mijn juiste maat in de winkel heb kunnen vinden. Mijn vriend had in de gaten hoe graag ik deze schoenen wilde hebben en was hiervoor op internet gaan zoeken, en met een goed resultaat. Via de site van Van Bommel kwam hij al snel de pump tegen die ik zo graag wilde hebben , en ook nog in de maat die ik nodig heb. Stiekem had hij deze schoenen besteld en ze naar het adres van mijn ouders gestuurd, het moest immers een verrassing blijven tot mijn verjaardag. Nou en of het een verrassing was, vooral omdat mijn vriend nog nooit spontaan zelf iets voor mijn verjaardag heeft gekocht. Op mijn verjaardag zelf kreeg ik een lekker ontbijt op bed, en daarna kwam de verrassing. Ik wist niet hoe ik moest reageren toen ik mijn cadeautje uit pakte en daar die mooie pumps in zaten. Ik heb een paar minuten alleen maar voor me uit zitten staren, kon even geen woord meer uitbrengen.  TempImg