Goed kwaliteit snoep in kwaliteit snoepzakjes

logo

Iedereen kent het wel. Je zoon, dochter of jijzelf zit op de basisschool. De school heeft een leuke inzamelingsactie voor het goede doel gestart. Ze hebben geregeld dat er een markt in de school is waar mensen van alles kunnen komen kopen van zelfgemaakte knutselwerkjes. Tot aan de snoepzakjes van Snoepman. Inderdaad. Je kunt heel eenvoudig voor het goede doel de kant en klare snoepzakjes van Snoepman bestellen en verkopen tijdens de markt. Snoepman is een bedrijf die handelt in snoepzakjes in grote aantallen. Ze hanteren groothandel prijzen en hoe veel meer je er koopt hoe meer korting je kan verwachten.

snoepzakjes-150gr

De snoepzakjes

De verschillende maten snoepzakjes zijn van hoge kwaliteit en zitten niet vol met snoep dat volgestouwd is met zoet en smaakstoffen. Verder kun je snoepzakjes bestellen in verschillende maten. Ze hebben de snoepzakjes in hoeveelheden van 150 gram, 200 gram, 250 gram en 400 gram. In de zakjes zit een goed verdeelde mix aan smaken en soorten snoep. Zo is er voor ieder wat wils te vinden in de zakjes. 

Snoepman

Het bedrijf Snoepman is opgericht door 2 verschillende mensen met een achtergrond in de retailwereld. Ze vonden het tijd om voor henzelf te beginnen en dit hebben ze gedaan. Ze hebben Snoepman naar het niveau getild waar het zich nu bevindt. De oprichters zijn buiten het bedrijf ook partners en noemen zichzelf de Candyman en zijn sweetie. Het bedrijf straalt de passie van deze 2 mensen uit en je ziet dat ze echt zijn begonnen uit de liefde van het snoep.